lisannesterkfotografie.com

WElkom bij de bruiloft BLOG!

Hier deel ik (korte) verhalen van bruiloften die ik in Nederland en België heb mogen fotograferen en met jullie mag delen. De bruiloft blog wordt zo vaak mogelijk geüpdatet, dus houd deze pagina in de gaten om nieuwe plekken te ontdekken. Wie weet zit jouw droomlocatie er wel bij!

Trouwen in Den Bosch

De bruiloft van Daisy en Anthony vond in- en rondom Den Bosch plaats. De fotoshoot hebben we gedaan bij de Sint Janskerk, een locatie waar ik nog nooit eerder was geweest, maar wat hebben we prachtige foto’s kunnen maken!

Read More

Trouwen in Utrecht

Karin en Michiel hadden tijdens het kennismakingsgesprek nog geen idee waar zij hun trouwfoto’s wilden laten maken. Eén van mijn favoriete plekken in Utrecht was slechts 20 minuten rijden dus stelde ik het Pandhof van de Domkerk voor…

Read More
Bruidsfotografie Lisanne Sterk Fotografie

Trouwen in Amsterdam

Josipa en Roy waren op zoek naar een locatie voor de trouwreportage die zowel binnen- als buiten opties had, want tja.. in Nederland weet je het qua weer maar nooit, zelfs niet in augustus. Lees de blog om deze prachtige locatie te ontdekken!

Read More

Trouwen in Arnhem

Wat was ik enthousiast toen Laura en Max de locatie van hun fotoshoot bekend maakten: Burger’s Zoo in Arnhem! Ook hier ben ik vaker geweest maar ik wist niet dat je hier ook trouwfoto’s kon maken

Read More