lisannesterkfotografie.com

Welkom, mijn naam is Lisanne.

Al 7 jaar leg ik graag de mooiste beelden vast van degene die voor mijn camera staat. Ik ben begonnen met fashion en portretten en sinds begin 2023 gestart met bruids- en bedrijfsfotografie. Hiervoor werkte ik samen met mijn ouders aan- en in een mooie fitnessclub, deze heb ik vanaf de start tot ruim 12 jaar meegemaakt. In deze periode heb ik heel veel geleerd. Ik was o.a. verantwoordelijk voor de receptie en sales, heb groepslessen gegeven en was gewichtsconsulente. Tot dus begin 2023, waar ik de sprong heb gewaagd om volledig voor mijzelf te beginnen en verder te gaan met fotografie. In dit jaar heb ik al veel prachtige bruiloften, interessante bedrijven en lieve gezinnen mogen fotograferen. Ik fotografeer met veel passie en ik vind het belangrijk om jullie bruiloft, gezin, jezelf of bedrijf op een zo spontaan- en relaxed mogelijke manier vast te leggen.

 

Oorspronkelijk kom ik uit de Hoeksche Waard, in de buurt van Rotterdam. Maar sinds zomer 2022 ben ik verhuisd naar het mooie Gelderland en woon ik nu samen met mijn vriend in Druten. We hebben een ontzettend eigenwijze en lieve dwergpapegaai, Chimmy, die niets liever wilt dan in je hand zitten en geaaid worden. Buiten zit Bella, een franse hangoor konijn, die lekker haar eigen ding doet en afentoe komt vragen om een aai over haar bol en gek is op eten. 

 

Naast fotografie ben ik ook graag creatief bezig als creative artist. Samen met mijn vriend staan we geregeld op (fantasy) beurzen. Ik houd daarnaast van sporten, films kijken en je mag mij wakker maken voor sushi!

 

Niet alleen spontane foto’s vind ik heerlijk om te maken, maar ik houd ook ontzettend van foto’s met een bijzondere touch. Ik help jullie graag tijdens de fotoshoot met subtiele aanwijzingen en maak soms gebruik van zelf meegebrachte props om een uniek effect te creëren. Mochten jullie zelf een idee hebben, hoor ik dat natuurlijk graag en denk ik met alle liefde mee! Kijk rustig rond en twijfel niet om me een bericht te sturen bij vragen of om te checken of jullie datum nog vrij is. 

 

Graag tot ziens!

Myself

Mijn missie

"Jou blij maken met prachtige foto's die bij jou passen in hoge kwaliteit. Ik vind snel en persoonlijk contact hierbij erg belangrijk, daarom ben ik nagenoeg altijd bereikbaar of ontvang je van mij op zeer korte termijn een reactie. Ook het leveren van de foto's hoort hierbij, je ontvangt doorgaans binnen twee weken de mooiste herinneringen van jullie dag!"

Contact

Vragen? Meer informatie? Checken of jullie datum nog vrij is?

Neem gerust contact met mij op!

Letter