lisannesterkfotografie.com

Bruidsfotografie Lisanne Sterk Fotografie

Trouwen in Amsterdam

Josipa en Roy waren op zoek naar een locatie voor de trouwreportage die zowel binnen- als buiten opties had, want tja.. in Nederland weet je het qua weer maar nooit, zelfs niet in augustus. Ik was al eens eerder in Hortus Botanicus Amsterdam geweest en heb deze optie voorgelegd. Enthousiast hebben zij gebeld en konden wij op hun trouwdag terecht.

Een toplocatie voor trouwfoto’s in Amsterdam, zeker voor de liefhebbers van “groen”. Je hebt zowel opties voor binnen- als buiten, wat ideaal is met het vaak wisselvallige weer in Nederland.

Zowel in de kassen als buiten zijn er talloze opties om prachtige foto’s te maken. Persoonlijk ben ik ook erg fan van de “brug” in de grootste kas, deze zit rechts van de ingang.

Om in Hortus Botanicus Amsterdam trouwfoto’s te mogen maken, moet je reserveren. Ze hebben een bepaald aantal tijdsblokken per dag beschikbaar. Duur is deze locatie niet, hetgeen wat afgerekend moet worden zijn de kaartjes van het bruidspaar en evt. iemand die mee is om te helpen. De fotograaf mag gratis naar binnen. Zoals waarschijnlijk bekend is parkeren ook betaald, dit kan rondom Hortus Botanicus.

Bruidsfotografie Lisanne Sterk Fotografie
Bruidsreportage in Hortus Botanicus Amsterdam

- INSTAGRAM -

@lisannesterkfotografie