lisannesterkfotografie.com

Trouwen in Arnhem

Wat was ik enthousiast toen Laura en Max de locatie van hun fotoshoot bekend maakten: Burger’s Zoo in Arnhem! Ook hier ben ik vaker geweest maar ik wist niet dat je hier ook trouwfoto’s kon maken.

Hoewel ik ontzettend veel verschillende locaties prachtig vind om foto’s te maken, heb ik voor deze plek wel een “soft spot”. De lichtinval, het groen, de “moody” look van de “Bush” zijn zó ontzettend mooi! Burger’s Zoo in Arnhem biedt ontelbare opties om de mooiste foto’s te maken, of dit nu buiten of binnen is. Wat ook nog eens ideaal is mocht het slecht weer zijn op je trouwdag, zoals wij deze dag hadden.

Wat betreft binnenlocatie, zijn er nog meer opties dan de Bush. Wil je bijvoorbeeld foto’s met een meer “woestijn” look, is er de “Desert”. Ook is er de “Mangrove”, wederom een groene(re) locatie met prachtige vlinders. Echter vind ik persoonlijk dat er in de Bush meer ruimte is voor een reportage.

Wat me ook opviel, was dat een trouwreportage in Burger’s Zoo gratis is, mits van tevoren aangegeven/gereserveerd op vertoon van je uitnodiging en op de dag van de bruiloft moet je deze ook meenemen en laten zien. Ik weet niet 100% zeker of parkeren voor het bruidspaar gratis is, anders is een parkeerkaart €8,-. Er was ook geen tijd aangegeven, dus je kan in principe rustig aan doen.

Houd echter wel rekening met planning, Burger’s Zoo is vrij groot en mocht je op verschillende plekken foto’s willen maken, kost het lopen wat tijd. Plan daarom je fotoshoot ruim in en vraag iemand mee om te helpen met bijvoorbeeld het dragen van je sleep, het goed neerleggen van je jurk en evt. sluier.

Bruidsreportage in Burger’s Zoo, award winnaar Wedisson Awards

- INSTAGRAM -

@lisannesterkfotografie