lisannesterkfotografie.com

Trouwen in Den Bosch

De bruiloft van Daisy en Anthony vond in- en rondom Den Bosch plaats. De fotoshoot hebben we gedaan bij de Sint-Jan, met prachtige resultaten!

Een plek waar ik nog niet eerder was geweest, maar zo indrukwekkend: Sint-Jan, dé kathedraal in Den Bosch. Met een prachtige gotische uitstraling is deze kathedraal een aanrader om trouwfoto’s te maken.

De foto’s die je ziet, zijn aan de achterkant van de kathedraal gemaakt. De voorkant heeft een groot plein, hier zou je ook foto’s kunnen maken, echter is de kans wel groot dat er publiek door het beeld loopt.

Het was in principe niet de opzet, maar per toeval mochten we met hoge uitzondering naar binnen. De lichtinval was betoverend! We hebben ontzettend mooie beelden kunnen maken, wat een geluk dat we naar binnen mochten. We zijn daarom niet meer naar een andere plek gegaan, zoals de voorkant van de kathedraal of een park/natuurgebied. Mocht je nog een compleet andere locatie zoeken en meer houden van “groen”, natuurgebied de Moerputten heeft een compleet andere sfeer, maar is zeker niet minder mooi!

Parkeren is wel een ding, je moet wat geluk hebben om dichtbij je auto neer te zetten. Let wel op dat dit betaald is.

Bruidsfotografie Lisanne Sterk Fotografie
Bruidsreportage in Den Bosch, Sint-Jan

- INSTAGRAM -

@lisannesterkfotografie