lisannesterkfotografie.com

Trouwen in Utrecht

Karin en Michiel hadden tijdens het kennismakingsgesprek nog geen idee waar zij hun trouwfoto’s wilden laten maken. Eén van mijn favoriete plekken in Utrecht was slechts 20 minuten rijden dus stelde ik het Pandhof van de Domkerk voor…

In het centrum van Utrecht, ligt De Pandhof van de Domkerk. De Pandhof heeft een binnentuin en prachtige, hoge gangen eromheen in een U-vorm. De gotische uitstraling is sprookjesachtig en perfect voor het maken van trouwfoto’s. Er zijn veel foto-opties zoals de binnentuin, in de gangen, in- en bij de bogen, etc.

De Pandhof is vrij toegankelijk voor publiek en je kan er zonder afspraak trouwfoto’s maken. Wel is het handig om even van tevoren te bellen of er geen evenement is. Soms is er een bedrijf of studentenvereniging die een deel van de gangen heeft afgezet voor een (klein) evenement.

Indien je door iemand kan worden afgezet, is dit het dichtstbij. Er zijn ook parkeergarages, zoals de Springweg waar ik vaak parkeer, echter zijn deze betaald. Parkeergarage Springweg is ca. 5 minuten lopen van de Pandhof.

Naast de Pandhof is op enkele minuten lopen ook de Mariaplaats waar je ook vrij bent om foto’s te maken. Ook deze plek heeft een mooie, klassieke uitstraling.

Ga jij ook foto’s maken op deze prachtige plek?

Bruidsfotografie Lisanne Sterk Fotografie
Bruidsreportage Pandhof van de Domkerk in Utrecht

- INSTAGRAM -

@lisannesterkfotografie